1. Sikeres kapcsolatfelvétel után, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett helyszínen és időben elkezdjük a munkafolyamatot. Első lépésként kitöltjük a megrendelő lapot és átvesszük az autót, melynek állapotát pontosan dokumentáljuk. Az autóápolást a belső térrel kezdjük.
 2. Nálunk nem marad ki egyetlen részlet sem. Az ajtózsebektől kezdve, a csomagtartóig mindent kiporszívózunk.
 3. Speciális tisztítószer és mikroszálas kendő segítségével karcmentesen takarítjuk a műanyag, szövet, és bőr területeket. Nem hagyunk magunk után port, ujjlenyomatot vagy zsíros felületet.
 4. A maximális tisztaság és higiénia érdekében az autó belső terét gőzzel megtisztítjuk. A forró gőznek köszönhetően a kórokozók nagyrésze elpusztul.
 5. Az immár tiszta műanyag és bőr részeket gondozásba vesszük, hogy minél hosszabb ideig ragyoghassanak.
 6. Univerzális tisztítószer és ecset segítségével megtisztítjuk az ajtófalcokat, még a nehezen elérhető részeket is.
 7. Ahogy az autó belseje makulátlan, rátérünk a külsőre. Rendkívül hatékony oldószerrel bepermetezzük a bogaras felületeket, majd mikroszálas kendővel sérülésmentesen eltávolítjuk a szennyeződést.
 8. Következő lépésben a kasznit nanotechnológiás szerrel bepermetezzük és mikroszálas kendőkkel tisztára töröljük, ügyelve arra, hogy elemenként új kendőt használjunk.
 9. A tiszta felületet nano gyorswax-szal kezeljük, mely amellett, hogy visszahozza az új autó ragyogását, tartós tisztaságot biztosít.
 10. Az ablakokat kívül- belül foltmentesre töröljük, majd vízlepergető anyaggal impregnáljuk.
 11. Utolsó lépésként megtisztítjuk a felniket és gumiápolást végzünk.
 12. Az elkészült autó állapotát szintén dokumentáljuk. A munkafolyamatot a teljesítési igazolás aláírása és a tulajdonos elégedett mosolya zárja.

Referenciák